Schildercursus

Ik geef schildercursussen voor gevorderden, vooral gericht op de diversiteit van het landschap. Aan de hand van een thema wordt aandacht besteed aan  compositie, kleur, perspectief, toonwaarden en spontaniteit. Er kan in een ontspannen sfeer gewerkt worden in verschillende technieken. Les wordt gegeven zowel in eigen atelier als voor het  cursusprojectbunnik Werklocatie: Zeisterweg 81b in Odijk (Bunnik).

Workshop, priveles, begeleiding

In mijn workshops staat plezier altijd voorop. Workshops hebben als doel om je creativiteit te stimuleren en te (her)ontdekken. Tijdens een workshop is er altijd een resultaat aan het einde. En dat is doorgaans een verrassend schilderij op doek.

Workshops organiseer ik zowel op door mij geplande data als op aanvraag. Wanneer je een groepje van ca 6 mensen hebt, kunnen we in overleg een workshop naar jouw wensen plannen. Ervaring niet vereist. Dat kan in mijn atelier of op jouw locatie. Stuur mij een daarvoor mailbericht (zie pagina contact).

Ook priveles op maat is mogelijk op je eigen locatie of in mijn atelier. Ook in de vorm van kunstzinnige begeleiding o.a. voor PGB-houders. Dit vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige (NP), gezondheidswetenschapper en manager gezondheidszorg (MBA-Health).